Σχέδιο Δράσης: Κούκλα θέλω την αυλή μου, γίνετε όλοι βοηθοί μου!!!

Κούκλα θέλω την αυλή μου, γίνετε όλοι βοηθοί μου!!!
Δεν είναι απλά ένα το Σχέδιο Δράσης μας, ένας τίτλος, ένα σύνθημα… Είναι η έμπνευσή μας, το κίνητρό μας, το όραμα Νηπίων- Προνηπίων για μια αυλή ακόμα πιο παιχνιδιάρικη, πιο χρωματιστή, πιο δημιουργική,  πιο παιδική από τα μάτια των παιδιών του Σχολείου μας!
Βγήκαμε στον κήπο, παρατηρήσαμε τις γωνιές του και δώσαμε μορφή στις προτάσεις και στις σκέψεις μας. Γίναμε μικροί κηπουροί και φυτέψαμε πολύχρωμα λουλούδια. Αναλάβαμε την φροντίδα τους, τα ποτίζουμε και τα προσέχουμε καθημερινά. Πήραμε μολύβια και πινέλα και ζωγραφίσαμε με φωτεινά χρώματα τη φύση στους τοίχους του σχολείου μας. Λουλούδια, χορτάρι, έντομα και ήλιος είναι μόνο μερικά από αυτά! Κατασκευάσαμε διακοσμητικές μελισσούλες από άδειες γλάστρες. Σχεδιάσαμε και χρωματίσαμε ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια: το κουτσό. Χρησιμοποιήσαμε απλά υλικά (χωνιά, σωλήνες, νερόμυλο κ. ά) και δημιουργήσαμε το δικό μας παιχνίδι νερού στον τοίχο!
Συνεργαστήκαμε, δημιουργήσαμε παρέα, ανταλλάξαμε απόψεις, ιδέες και δυναμώσαμε κι άλλο την ομάδα. Το παιχνίδι τώρα αρχίζει!!!